Sider

torsdag 24. september 2015

diptych

Vi fikk i oppgave om å lage et diptych bilde et bilde satt sammen av to. Det ene bilde måtte være av et menneske og det andre kunne være hva som helst.Bildene skulle vi ta selv med mobiltelefon.
jeg valgte å ta et bilde av meg selv og et  av en sommerfugl.
Jeg valgte å sette sammen disse bildene på denne måten for jeg føler at det sier mer en ord kan forklare. Når jeg ser bildet etter det er redigert i Photoshop er jeg ganske fornøyd for jeg får mer en bare en tanke.
 

torsdag 17. september 2015


 

Trussel som endte med selvmord

Askeladden tok en tur i skogen og et lik ble funnet noen timer etter. Samtidig er flere gjenstander savnet.

Drapstrussel har blitt mottatt

Mandag ettermiddag ble det sendt inn en varsel om drapstrussel fra bonden på gården om at den eldste sønnen ble truet om livet av trollet i skogen, men det ble ikke gjort noe med. Neste dag ble samme melding send om den mellomste sønnen og det er bekymringer rundt truslene.

Onsdag ettermiddag ble Askeladden sendt for å kappe litt skog siden brødrene ikke turte etter truslene, men han ble meldt savnet etter 24 timer uten å ha blitt sett fra noen i nærområdet etter besøket i skogen.

Politiet har undersøkt

Politiet så nærmere på saken og de undersøkte skogen der Askeladden mest sannsynlig hadde vært. På åstedet fant de et lik som er identifisert som trollet som sendte de påståtte drapstruslene til de to eldre brødrene til askeladden. Politiet forteller at liket ble funnet med oppkuttet mage og med en oppkuttet sekk ikke langt unna. Etter det politiet fikk se skjedde hendelsen under middagen og tegn viser at det også har skjedd et tyveri som tyder på at askeladden står bak.  Mistanker tyder på at askeladden har stjålet fra trollet etter magen ble kuttet opp.  Søket etter Askeladden fortsetter.


skrevet av:Julie Ulmi Holm