Sider

søndag 29. november 2015

#mystyle

Dette er det ferdige resultatet av mystyle og de forskjellige oppgave vi har fått innenfor den oppgaven her var color, typo, selfie og my place. når jeg skulle sette sammen bildene mine til mystyle fant jeg ut at jeg ikke var helt fornøyd med farge bildet og byttet det ut med et bilde av en sommerfugl for jeg likte fargene som er i den.
til det valgfrie oppsette av mystyle fant jeg ut at jeg ville at de bildene jeg likte best skulle visses etter størrelse på hvem jeg likte mest og minst  og sette de på en måte jeg likte ganske godt. jeg valgte å lage en type mørk gjennomsiktig farge over bildet mitt så det ble en firkant i midten av hele bildet mitt, på det øverste bildet har jeg lagt den mørkere farge over  kantene men på de nederste har jeg lagt det i midten så det dekket ansiktet og typoen mest. jeg ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet på den måten at jeg likte firkanten i midten og det ga en type effekt i bildene sammen.


onsdag 18. november 2015

my place

Dette er myplace bildet mitt.
jeg valgte dette bildet for det er veldig rent og det er en del luft i bildet, når jeg skulle ta myplace bildet tenkte jeg på hvordan jeg skulle finne ut hvor mitt sted var og fant ut at mitt sted var et sted som var mye luft der jeg kan tenke og føler at ting er lett.Så mitt sted er ikke et bestemt sted, men de forskjellige stedene med mye pusterom og et veldig enkelt sted der jeg får tenke alene på alt som kommer i tankene mine og dermed kom jeg frem til dette. jeg hadde flere tanker om hva myplace bildet kunne være, men alle de stedene har en del som får meg til å føle det samme,
Jeg brukte tankekart for å prøve å finne ut av hvem sted det var som kunne fortelle om myplace
 

onsdag 11. november 2015

selfie

Dette er bildene mine til selfie. jeg valgte å ta dette som mitt selfie siden jeg syntes det viser at det ikke alltid er like lett. De vanlige selfiene som blir tatt prøver de fleste å se bra ut på og smile, men bak de fleste smilene er det alltid noe mer så ville få frem det i bildet mitt. jeg valgte å ta det ene bildet i svart/hvit for det gjør det litt tristere en i farger.


torsdag 5. november 2015

typografi + nytt color bilde

Dette er typografi bildet mitt. når jeg tok dette bilde så tenkte jeg veldig på at jeg ville ha et veldig enkelt bilde som var rent og hadde luft rundt teksten. jeg cropa litt av bildet for å det akkurat  sånn jeg ville ha det.

 vi fikk lov til å ta et nytt color bilde og da ble dette mitt nye, jeg tok dette bilde for jeg likte at det er forskjellige farger i bildet.

torsdag 29. oktober 2015

collage #color

dette er det første bildet til en collage som skal bestå av forskjellige bilder som forteller litt om meg


torsdag 24. september 2015

diptych

Vi fikk i oppgave om å lage et diptych bilde et bilde satt sammen av to. Det ene bilde måtte være av et menneske og det andre kunne være hva som helst.Bildene skulle vi ta selv med mobiltelefon.
jeg valgte å ta et bilde av meg selv og et  av en sommerfugl.
Jeg valgte å sette sammen disse bildene på denne måten for jeg føler at det sier mer en ord kan forklare. Når jeg ser bildet etter det er redigert i Photoshop er jeg ganske fornøyd for jeg får mer en bare en tanke.
 

torsdag 17. september 2015


 

Trussel som endte med selvmord

Askeladden tok en tur i skogen og et lik ble funnet noen timer etter. Samtidig er flere gjenstander savnet.

Drapstrussel har blitt mottatt

Mandag ettermiddag ble det sendt inn en varsel om drapstrussel fra bonden på gården om at den eldste sønnen ble truet om livet av trollet i skogen, men det ble ikke gjort noe med. Neste dag ble samme melding send om den mellomste sønnen og det er bekymringer rundt truslene.

Onsdag ettermiddag ble Askeladden sendt for å kappe litt skog siden brødrene ikke turte etter truslene, men han ble meldt savnet etter 24 timer uten å ha blitt sett fra noen i nærområdet etter besøket i skogen.

Politiet har undersøkt

Politiet så nærmere på saken og de undersøkte skogen der Askeladden mest sannsynlig hadde vært. På åstedet fant de et lik som er identifisert som trollet som sendte de påståtte drapstruslene til de to eldre brødrene til askeladden. Politiet forteller at liket ble funnet med oppkuttet mage og med en oppkuttet sekk ikke langt unna. Etter det politiet fikk se skjedde hendelsen under middagen og tegn viser at det også har skjedd et tyveri som tyder på at askeladden står bak.  Mistanker tyder på at askeladden har stjålet fra trollet etter magen ble kuttet opp.  Søket etter Askeladden fortsetter.


skrevet av:Julie Ulmi Holm